Jutalék százalék beállítása

A jutalék szintje csak a terméktörzsben lévő termékekre, vagy termékcsoportokra, vagy üzletkötőkre állítható be.

Jutalék beállítása üzletkötő szinten

Az üzletkötő jutalékát felülírja a termékcsoport, illetve a termék adatlapján beállított jutalék (elsősorban Termék jutalékszint, másodsorban Termékcsoport jutalékszint, harmadsorban Üzletkötő jutalékszint).

Az Üzletkötő jutalék beállítható az üzletkötő adatlapján (amit jobbra fent / Fogaskerék / Kiegészítő adatok / Üzletkötők alatt találhatunk).

jutalek_uzletkoto.png

Jutalék beállítása termékcsoport szinten

Ha termékcsoport szinten is beállítjuk a jutalékot, akkor egy adott tétel esetében az üzletkötő jutaléka helyett a termékcsoport jutalékszintje szerint kerül a jutalék számításra.

Egy-egy termékcsoport adatlapján a bal oldali Termékcsoportok menüpontból nyissuk meg, majd az Üzletkötői jutalék mezőbe % értékkel adjuk meg a jutalék mértékét.

Ez a jutalék számítódik a dokumentumokon megadott összegekből.

A jutalék mértéke a termékcsoportok listájában mezőként is bekapcsolható.

Jutalék beállítása termék szinten

Amennyiben termék szinten is beállítjuk a jutalékot (akár 0-val), úgy az egy adott tétel esetében felülbírálja az üzletkötő és a termékcsoport szintjén beállított jutalékot.

Ehhez nyissuk meg a termék adatlapján és ott az Árak fülön állítsuk be a %-os szintet:

Figyelem! A jutalék mértékének módosítása visszamenőlegesen nem érvényesül, az rögzítve van a már kiállított dokumentumokra (kivéve a félretett dokumentumok esetén, azok akkor rögzülnek, amikor lezárásra kerülnek).

Jutalék szerkeszthetőségének letiltása

Ha valakinél le szeretnénk tiltani, hogy a jutalékszintekhez hozzáférjen, akkor jobbra fent / Fogaskerék / Meghívott felhasználók alatt, a Jogosultságok gombbal, a Termékeim alatt találjuk a "Jutalékszint láthatósága" jogosultságot, azt kell kikapcsolni.

Van még kérdése? Kérelem beküldése

0 Megjegyzések

Kérjük, Belépés után hagyjon megjegyzést.
Üzemelteti a Zendesk