Etikett és címkenyomtatás

A programból gyakorlatilag tetszőleges címkére, tetszőleges eszközzel lehet címkét nyomtatni.

Alapvetően kétféle nyomtatási mód létezik:

1. Hagyományos nyomtatóval történő etikett nyomtatás

Hátránya, hogy nem lehetséges egyenként a címkét nyomtatni (mivel egy lapon több etikett van), előnye, hogy a nyomtatás olcsóbb, nem igényel külön eszközt, használható a hagyományos nyomtató.

2. Címkenyomtatóval történő nyomtatás

Gyakorlatilag bármilyeg címkenyomtató használható, az általunk javasolt típusok: Dymo, Zebra, Intermec, Godex. A címke és a nyomtató típusa a felhasználás körülményeitől függ (mire akarjuk használni, mi a termék, mekkora címke lehetséges, milyen a környezet, stb).

Ha nem tudod kiválasztani, melyik lenne az ideális, bátran fordulj hozzánk és segítünk, akár a megfelelő nyomtató beszerzésében is.

 

Hagyományos, A4-es nyomtatás

1. lépés - címketervezés

A bal oldali Termékeim menüt megnyitva, a felső eszköztár Címkék nyomtatása gombbal tudjuk a nyomtatást kezdeni.

 

A megjelenő ablakban ha még nem terveztünk címkét, egyből a program felajánlja, hogy megtervezzük az első címkesablont.

Ha esetleg ez nem jelenik meg, vagy már létrehoztál címkéket, akkor bármikor létrehozhatsz új címkét a Címkenyomtatás ablakban a Címke legördülőben, az Új címke menüponttal.

Kattintsunk a megfelelő etikett típusra, majd ezt követően megadhatjuk, mi kerüljön a címkére, majd a sablonnak nevet is adhatunk, hogy később könnyen kiválasszuk.

A címkét a mentést követően egyszerűen ki tudod választani a felső Címkék menüpontból.

A címkelistába az Új elem gombbal tudsz nyomtatandó elemeket beemelni, ezt követően pedig a Nyomtatás gombbal nyomtathatod is őket.

 

Címkenyomtatóval történő nyomtatás

Amennyiben címkenyomtatóval szeretnél címkét nyomtatni, mindenképpen fordulj hozzánk, mert mi tudjuk megtervezni a címkét és beállítani az eszközt.

 

Új elem beemelése a nyomtatási listára

A Címkenyomtatás ablakban a listába kell gyűjteni azokat az elemeket, amiket nyomtatni szeretnél. Az új elem gombbal kiválaszthatsz egy terméket, amit beemelsz a listára.

 

Nyomtatás egyéb dokumentumból, pl: Bevételezésről

A dokumentumot keresd meg, majd a listában a dokumentum előtti kis háromszöggel kibontva a tétellistát Másold az InnVoice vágólapra az elemeket, majd egyszerűen illeszd be a Címkenyomtatás ablakba a Beillesztés gombbal.

Majd illeszd be a Címkenyomtatás ablakban:

Van még kérdése? Kérelem beküldése

0 Megjegyzések

Kérjük, Belépés után hagyjon megjegyzést.
Üzemelteti a Zendesk