Regisztráció menete, elfelejtett belépési adatok

Regisztráció menete

A regisztrációra a Dataflex Hungary Kft munkatársai jogosultak, vagy érvényes adószámmal rendelkező adóalany maga is kezdeményezheti a weblapon 30 napos próbaváltozat regisztrációjával. A 30 napos próbaváltozatot a www.innvoice.hu weboldalon az erre utaló (Kipróbálom 30 napig online) nyomógombbal lehet igényelni.

 

A regisztrációt követően a megadott kapcsolattartó részére e-mailben küldjük a használathoz szükséges átmeneti jelszót és rendszeres hírlevelekben további hasznos tudnivalókat. A Dataflex Hungary Kft az adóalany regisztrációs jogosultságát, adószámának érvényességét jogosult ellenőrizni, a regisztrációt bármikor megtagadni, vagy érvényes regisztrációt megszűntetni ilyen okból.

 

Elfelejtett belépési adatok

Amennyiben a belépéshez szükséges jelszót a felhasználó elfelejtette, úgy az e-mail címét kell megadnia pontosan, majd kattintani az alsó „Elfelejtettem a jelszavam” linkre kattintani, melynek hatására a rendszer kiküld egy új átmeneti jelszót, illetve annak generálásához szükséges hivatkozást a megadott e-mail címre. Az elfelejtett jelszó visszaállításához a Dataflex Hungary Kft munkatársai is tudnak segítséget biztosítani.

 

Elfelejtett e-mail cím esetén a Dataflex Hungary Kft részére megküldött cégkivonat, vagy aláírási címpéldány megküldése után biztosítunk segítséget.

Elfelejtett e-mail cím esetén a Dataflex Hungary Kft részére megküldött cégkivonat, vagy aláírási címpéldány megküldése után biztosítunk segítséget.

 

 

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

0 Megjegyzések

Kérjük, Belépés után hagyjon megjegyzést.
Üzemelteti a Zendesk