Vásárlás, fizetés, előfizetés a program használatára, megrendelés menete

Az InnVoice Felhő programot a mindenkor érvényes előfizetési díjért lehet igénybe venni, választás szerint havi, negyedéves, vagy éves előfizetéssel. A mindenkor érvényes díjakat a www.innvoice.hu oldalon tesszük közzé.

Regisztráció a próbaváltozatra

Első lépésben regisztráció szükséges, melynek során 30 napig díjmentesen lehet akár éles használatra (éles számlakiállításra) is használni a programot.

A regisztráció a www.innvoice.hu oldalon a "Számlázz azonnal online" gombra kattintva azonnal elvégezhető.

E-mailben küldjük a belépési adatokat, melynek használatával azonnal használatba vehető a program.

30 nap után, a kipróbálást követően

A programot az első 30 napig díjmentesen lehet használni, akár éles számlázásra, használatra is, majd 30 nap után a program felajánlja a hosszabbítás lehetőségét. Amennyiben az előfizetés nem kerül hosszabbításra, úgy az adatokat nem töröljük, bármikor lehetőség van az előfizetés meghosszabbítására, vagy az ingyenes csomagra való áttérésre. A döntésig azonban a program nem használható. Az ingyenes csomag funkcionalitása eltérhet az előfizetéses csomagokétól, erről a www.innvoice.hu oldalon az árak szekcióban adunk részletes információt.

Amennyiben az előfizetés mellett dönt a program felhasználója úgy a kiküldött díjbekérő kiegyenlítésével hosszabbítjuk az előfizetést.

A díjbekérő befizetésének határideje 8 nap, ami azonban nem befolyásolja az előfizetés lejártát.

Áttérés más programokból

Bármilyen más programból való áttérést díjmentesen biztosítjuk, ha technikailag megoldható az adatok kinyerése, átemelése.

Van még kérdése? Kérelem beküldése

0 Megjegyzések

Kérjük, Belépés után hagyjon megjegyzést.
Üzemelteti a Zendesk