InnVoice Ügyviteli Szoftver Kft.

      Regisztráció menete, elfelejtett belépési adatok

      Regisztráció menete

      A regisztrációra a Dataflex Hungary Kft munkatársai jogosultak, vagy érvényes adószámmal rendelkező adóalany maga is kezdeményezheti a weblapon 30 napos próbaváltozat regisztrációjával. A 30 napos próbaváltozatot a www.innvoice.hu weboldalon az erre utaló (Kipróbálom 30 napig online) nyomógombbal lehet igényelni.

       

      A regisztrációt követően a megadott kapcsolattartó részére e-mailben küldjük a használathoz szükséges átmeneti jelszót és rendszeres hírlevelekben további hasznos tudnivalókat. A Dataflex Hungary Kft az adóalany regisztrációs jogosultságát, adószámának érvényességét jogosult ellenőrizni, a regisztrációt bármikor megtagadni, vagy érvényes regisztrációt megszűntetni ilyen okból.

       

      Elfelejtett belépési adatok

      Amennyiben a belépéshez szükséges jelszót a felhasználó elfelejtette, úgy az e-mail címét kell megadnia pontosan, majd kattintani az alsó „Elfelejtettem a jelszavam” linkre kattintani, melynek hatására a rendszer kiküld egy új átmeneti jelszót, illetve annak generálásához szükséges hivatkozást a megadott e-mail címre. Az elfelejtett jelszó visszaállításához a Dataflex Hungary Kft munkatársai is tudnak segítséget biztosítani.

       

      Elfelejtett e-mail cím esetén a Dataflex Hungary Kft részére megküldött cégkivonat, vagy aláírási címpéldány megküldése után biztosítunk segítséget.

      Elfelejtett e-mail cím esetén a Dataflex Hungary Kft részére megküldött cégkivonat, vagy aláírási címpéldány megküldése után biztosítunk segítséget.

       

       

       

      Helpful?  
      Help us to make this article better
      0 0