InnVoice Ügyviteli Szoftver Kft.

      Vásárlás, fizetés, előfizetés a program használatára, megrendelés menete

      Az InnVoice Felhő programot a mindenkor érvényes előfizetési díjért lehet igénybe venni, választás szerint havi, negyedéves, vagy éves előfizetéssel. A mindenkor érvényes díjakat a www.innvoice.hu oldalon tesszük közzé.

      Regisztráció a próbaváltozatra

      Első lépésben regisztráció szükséges, melynek során 30 napig díjmentesen lehet akár éles használatra (éles számlakiállításra) is használni a programot.

      A regisztráció a www.innvoice.hu oldalon a "Számlázz azonnal online" gombra kattintva azonnal elvégezhető.

      E-mailben küldjük a belépési adatokat, melynek használatával azonnal használatba vehető a program.

      30 nap után, a kipróbálást követően

      A programot az első 30 napig díjmentesen lehet használni, akár éles számlázásra, használatra is, majd 30 nap után a program felajánlja a hosszabbítás lehetőségét. Amennyiben az előfizetés nem kerül hosszabbításra, úgy az adatokat nem töröljük, bármikor lehetőség van az előfizetés meghosszabbítására, vagy az ingyenes csomagra való áttérésre. A döntésig azonban a program nem használható. Az ingyenes csomag funkcionalitása eltérhet az előfizetéses csomagokétól, erről a www.innvoice.hu oldalon az árak szekcióban adunk részletes információt.

      Amennyiben az előfizetés mellett dönt a program felhasználója úgy a kiküldött díjbekérő kiegyenlítésével hosszabbítjuk az előfizetést.

      A díjbekérő befizetésének határideje 8 nap, ami azonban nem befolyásolja az előfizetés lejártát.

      Áttérés más programokból

      Bármilyen más programból való áttérést díjmentesen biztosítjuk, ha technikailag megoldható az adatok kinyerése, átemelése.

      Updated: 27 Aug 2018 01:28 PM
      Helpful?  
      Help us to make this article better
      1 0